Mesaj gönder

Düğümsüz Balık Ağları ile Düğümlü Balık Ağlarının Karşılaştırılması

December 7, 2022

hakkında en son şirket haberleri Düğümsüz Balık Ağları ile Düğümlü Balık Ağlarının Karşılaştırılması

Düğümsüz Balık Ağları ile Düğümlü Balık Ağlarının Karşılaştırılması

 

Belirli gereklilikleri karşılamak için, balık ağları yaparken genellikle birçok düğüm atma yöntemi vardır, böylece farklı balık türleri sorunsuz bir şekilde yakalanabilir, vb. yöntemler.

 

Balık ağı makinesi üreticisi, balık ağı düğümleme yöntemini sunar - düğümleme yöntemi, balık ağları yapmanın geleneksel yöntemidir.Balık ağı, mekiğin içindeki çözgü ve atkı ipliklerinden yapılır.Nodüllerin boyutu ağ ipinin çapının 4 katıdır ve ağ düzleminden dışarı taşar.Ağın türüne düğümlü ağ denir.

 

hakkında en son şirket haberleri Düğümsüz Balık Ağları ile Düğümlü Balık Ağlarının Karşılaştırılması  0

 

1. Düğümsüz ağın çekme dayanımı özellikle yüksektir.Genellikle, tekstil elyafının mukavemeti, düz bir çizgide, düğümlü bir duruma göre daha güçlüdür.Düğümsüz ağda düğüm olmadığı için ipek düz bir çizgidedir ve orijinaliyle aynı gücü koruyabilir.


2. Aynı ham ipek ve boyut koşulları altında, kavisli kısmı örmek için kullanılan atkı ve çözgüye ihtiyaç duymadığından, düğümsüz ağın her biriminin ağırlığı düğümlü ağınkinden daha küçüktür ve bu da %30 tasarruf sağlayabilir. -70 ila değişen derecelerde.% ham maddeden.

4. Düğümsüz ağlar sadece ağını kapatmakla kalmaz, aynı zamanda düğümlü ağlar kadar hacimli de değildir.Düğümlü ağlara göre daha geniş alana sahip düğümsüz ağlar aynı balıkçı teknesine yüklenebilir.


5. Düğümsüz ağın kullanım ömrü uzundur.Ağı tekneden atarken veya ağı sudan alırken, düğümsüz ağ ile teknenin güvertesi veya olta takımı arasındaki temas daha yumuşaktır ve balık ağına zarar verme olasılığını azaltır.

64x64

Bizimle temasa geçin
İlgili kişi : Mrs. Grace Zhuang
Tel : 0086-13915011538
Faks : 86-0511-88861988
Kalan karakter(20/3000)